ESPAIS

MÉS DE 1700 m2 DESTINATS A L'ESPORT I LA SALUT

Sala fitness i musculació equipada amb màquines d’última generació, més de 80 classes dirigides a la setmana, botiga de nutrició esportiva amb la suplementació més efectiva, zona exclusiva per l’entrenament funcional, tot envoltat d’un equip tècnic de professionals que et guiaran en qualsevol aspecte del teu entrenament. La nostra prioritat és oferir un servei de qualitat, per això treballem amb primeres marques nacionals i internacionals: Les mills, reebok functional, aplifit, amix…


ESPAI DE 700M2 DEDICATS PELS QUE ESTAN DISPOSATS A ANAR UNA MICA MÉS LLUNY EN ELS SEUS ENTRENAMENTS

Alta intensitat, hiit, entrenaments metabòlics, dos grans seccions delimitades, Dinàmic Xtrem Box i Reebok Functional. Entrenaments d’alta intensitat, dinàmics, curts i intensos. T’atreveixes?


DESCOBREIX EL QUE ET POT OFERIR AQUEST NOU ESPAI

La Jaula es un espai amb una estructura metàlica que permet penjar sacs i altres instruments per realizar diverses activitats com Fit&Box i TRX.


VINE A LA NOSTRA BOTIGA I DEIXA'T ASSESSORAR PELS NOSTRES PROFESSIONALS

La nostra botiga especialitzada en nutrició esportiva, primeres marques en suplements esportius per incrementar el teu rendiment, deixa’t assessorar pel nostre equip de nutricionistes esportius.